Friday, 17 February 2017

Cara detoks yang betul mampu memberi berat badan yang di impikan.

Bila berat kita sudah sampai 100kg ke atas tak kira pompuan atau lelaki akan berlaku satu perasaan yg mengatakan "berat kita memang tak leh turun dah" kan? Cara detoks yang betul mampu memberi berat badan yang di impikan.


Cara detoks yang betul mampu memberi berat badan yang di impikan.
Berat idaman

Tapi tidak pada ebby, beliau berjaya turunkan berat walaupun awal bulan jan2016 beratnya 100kg tapi akhir bulan mac 2016 beratnya sudah 80KG! Apa yang beliau lakukan?


Cara detoks yang betul mampu memberi berat badan yang di impikan.
Ebby berjaya dengan detox parasit

Detoks parasit! Kawal makanan, banyakkan air, kurangkan gula, bersenam dan amik set detox shaklee yang awesome.. 


VIVIX
NUTRIFERON
ALFALFA
GARLIC COMPLEX
DTX COMPLEX
HERBLAX

Set atas ni la yg ebby konsume sepanjang detox beliau. Dan sekarang setiap bulan ebby akan buat detok parasit ni untuk dapatkan berat idaman 60kg tau.

Berat turun, wajah makin awet muda, bisness makin maju, kesihatan makin upgrade, keluarga lebih bahagia, tu nak cari baju pun senang dari size 8L boleh pakai L sahaja!

Berita baik bagi mereka yang nak dapatkan set detox ni kerana bakal mendapat,

Free members (RM79)
Free postage
Dapat CASH BONUS.
Dapat beli set2 / produk shaklee dengan harga ahli.. Jimat!

Nak tunggu apa lagi, sihat dapat, kurus dapat, cantik dapat, duit pun dapat!

Whatsapp +6012 656 8548
Whatsapp +6012 656 8548

#tsunamishaklee
#shakleeeffect
#liveamazing
#9gemilang
#tsunamiG7
#ShakleeShahAlam

Thursday, 16 February 2017

Mencari produk semulajadi untuk kekal cantik luaran dan dalaman supaya kekal muda, cantik dan berseri.

Bila tengok mana-mana iklan yg berkaitan kecantikan, wow bukan main hebat lagi respond diorang. Dari sini dah tahukan yang rakyat Malaysia pentingkan kecantikan. Mencari produk semulajadi untuk kekal cantik luaran dan dalaman supaya kekal muda, cantik dan berseri.


Mencari produk semulajadi untuk kekal cantik luaran dan dalaman supaya kekal muda, cantik dan berseri.
Kecantikan Semulajadi luaran dalaman

Kecantikan banyak jenis, ada yang cantik semulajadi, cantik dari dalam dan ada yang cantik luaran. Ramai yang kini sudah pandai cari info untuk kekal cantik berseri walau tanpa apply apa2 makeup pun.

Shaklee menyediakan produk yang membantu kita cantik dari dalam sehingga ke luar. Boleh pergi ke mana2 tanpa apply makeup pun. Berseri walaupun usia dah 50-an. Hah, apa rahsia ni??

Antara penjagaan dalaman yang membantu kita kekal cantik, sihat dan brseri adalah:

Mencari produk semulajadi untuk kekal cantik luaran dan dalaman supaya kekal muda, cantik dan berseri.
Penjagaan Luaran dan Dalaman Secara Semulajadi



  1. VIVIX - Memelihara sel sehingga peringkat DNA. Memanjangkan Telomeres yang melindungi sel dari radikal bebas yg merosakkan badan. Terkenal dengan antioksidan tinggi, anti aging, antikanser dan antibiotik terbaik ni.
  2. Collagen Powder - Bukan sahaja mencantikkan kulit wajah, malah melindungi sendi lutut tau. Dan sangat digalakkan pada mereka yang ingin kulit licin dari kesan2 parut jerawat tu.
  3. ESP - Sumber protien yang membantu menggantikan sel mati. Mengurangkan parut wajah, menggebukan kulit. Protien juga membntu dalam penghasilan kolagen.
  4. SR Vita-C - Menghasilkan kolagen dan mmbantu mengekalkan tona sekata, menghalang dri kulit jerawat dan memcerahkan kulit.

Mencari produk semulajadi untuk kekal cantik luaran dan dalaman supaya kekal muda, cantik dan berseri.
Set Asas Skincare Nutriwhite

Ehh ni semua yang kita amik untuk kesihatan dalaman. Bila sihat dalam, automatikla kita akan cantik. So, untuk menambahkan lagi kecantikan kita tu penggunaan Set Skincare Nutriwhite yang sangat-sangat awesome!

Wow.. Sesiapa yang dah cuba pasti takkan pandang set skincare lain. Percayalah, pelaburan yang sangat berbaloi.. Kakcik pun guna tau.. Beli bulan 3 tahun lepas sampai sekarang ni masih ada.

Produk shaklee bukan berkesan malah menjimatkan. Anda rasa sendiri kehebatannya. Jadilah pengguna yang lebih bijak!

Hubungi kakcik untuk dapatkan Set kekal Cantik Jelita ni hari ini juga ya.

Whatsapp : +6012 6568 548
Call : +6012 6568 548
Email : mazmohd1551@gmail.com

#tsunamishaklee #9gemilang #liveamzing #tsunamiG7 #shakleeshahalam