Sunday, 18 March 2018

MENCARI PELUANG BERBISNESS TANPA MODAL YANG BESAR

Peluang terbaik buat anda yang masih mencari-cari peluang berbisness tanpa modal yang besar dan berniat menjana pendapatan tambahan buat keluarga. Kakcik kini sedang mencari bisness partner online.

Mencari bisness partner dengan modal rendah

Hanya perlu ada modal sebanyak RM80 sahaja untuk mendaftar sebagai ahli dan anda akan dibantu untuk berniaga sehingga berjaya.

Tak pandai berniaga, malu.

Jangan bimbang Kakcik pun bermula dari zero memang tak tau apa-apa pun dan malu tak payah cakapla, sehinggala kakcik diguide oleh mentor-mentor hebat dari ireach family yang merupakan group terbesar Shaklee Malaysia dan dah masuk 5tahun kakcik berniaga.

Kakcik akan guide anda bagaimana untuk berbisness menggunakan blog, FB Page dan Instagram, ambil dan edit gambar yang menarik dan beriklan menggunakan ayat yang menarik sehingga anda berjaya mendapat sale.

Jika anda senang untuk berOffline, kami akan beri tunjuk ajar bagaimana cara terbaik untuk mendapatkan sale dari situ.

Jangan ragu-ragu untuk hubungi kakcik. Ekonomi sekarang memerlukan anda bergerak lebih pantas.



+6012 6568 548
+6012 6568 548

www.wasap.my/60126568548

Shaklee id: 1073481
FB : Kakcik Maz


Cod area: Shah Alam, Bukit Subang, Sungai Buloh, Paya Jaras, Damansara Damai, Subang Airport, Petaling Jaya, Sungai Way, Kelana Jaya

Tuesday, 13 March 2018

Berbisness Nampak Mudah Tapi Ada Cerita Disebalik Tabir

Berbisness Nampak Mudah Tapi Ada Cerita Disebalik Tabir. Untuk nampak aktif dalam shaklee dan untuk dikenali ramai mesti ada cerita di sebalik tabir dalam aktiviti bisness kakcik. Sebab tahun ni selain berblog dan berpage kakcik nak mulakan dengan bervlog. Kalau korang perasanla vlog kakcik nampak tenang dan bersahaja tapi pelbagai gaya keluar.

Muka senget, nampok taring, nampok gigi.. tiba-tiba  ada yang kaco, tiba-tiba dialog hilang lepas tu lari topik adush macam-macam lagi aksi dalam nak siapkan satu-satu vlog. Selain itu setiap apa yang bak disampaikan mesti dinilai agar apa sahaja yang dituturkan tidak menyinggung perasaan dan menyalahi undang-undang.

Terima kasih sangat kat encik suami yang banyak support kakcik dalam bisness ni. Tolong jaga anak, tolong beli suplemen, tolong beri idea untuk kakcik beriklan. Beliaulah kaki tangan tambahan kakcik. Kalu tidak mahu tewas jugak kakcik dalam medan bisness online yang mencabar ni.

Kekentalan hati pun kena sentiasa dipertingkatkan, terutama menerima bidasan dari mereka yang kurang senang dengan apa yang kita usahakan. Ni kena jadi katak pekak. Buat derk saja dan yang penting teruskan usaha sebab kita tahu kualiti produk Shaklee ni. Terbaik dan tidak akan menganiaya orang/customer.

Oh ya, Kawan-kawan nanti jangan lupa subscribe channel kakcik ya.. baru berjinak2 ni..

👉🏼 https://www.youtube.com/channel/UCdgVbjDqPtDDAHTuAqP5YUQ

Semoga kakcik dan kawan-kawan semua berjaya dalam bisness. Pada yang belum berbisness, meh hubungi kakcik untuk sama-sama berjuang baiki ekonomi keluarga ya.

+60126568548 - kakcik @ klik aje link ni www.wasap.my/60126568548

#jombangkit #tsunami2018 #tsunamishaklee #G21 #ratuG7

Cara Tambah Income Keluarga Dengan Produk Shaklee

Assalamualaikum semua. Sudah breakfast? Kakcik dah minum ESP bersama Collagen dah pagi-pagi tadi. Sebelum keluar rumah tadi kakcik siap-siap telan VIVIX dan CoQTroll dan suplemen yang lain nanti telan lepas makan pula. Nak tahu tak cara tambah income keluarga dengan produk Shaklee?



Tahu tak anda  yang Shaklee adalah Syarikat suplemen yang pertama dan kekal sehingga ke hari ini. Syarikat ini ditubuhkan pada 1915 dah kira-kira 103tahun dah ada di dunia. Shaklee masuk ke Malaysia pun dah 61tahun 😱 lamanya.

Produk shaklee yang di bawa masuk ke Malaysia memang telah disahkan halal oleh Islamic Services of America (ISA), badan yang diiktiraf oleh Jabatan Kemajuan Malaysia (JAKIM). So, memang Shaklee sangat menitik beratkan sensitiviti sesebuah negara untuk pastikan produk yang masuk sesuai dan berkualiti.

Produk shaklee 100% terjamin selamat digunakan tanpa ada bahan pewarna, perisa tiruan atau bahan terlarang. Setiap ramuan yang digunakan adalah asli semulajadi.

Produk ini jugak dijamin tahap keberkesanan yang efektif. Kajian bukan calang-calang orang yang dipilih hanya saintis yang professional sahaja tau. Dan shaklee juga merupakan syarikat pertama di dunia yang diiktiraf sebagai Climate Neutral™. ❤️

Hah, sebab tu kakcik berulang-ulang suruh anda di luar sana pilih suplemen yang benar-benar selamat, berkesan dan mesra alam ni sebagai suplemen harian anda. Lagipun anda bukan setakat makan saja-saja, korang boleh jugak buat bisness dengan shaklee. Sambil amik suplemen untuk sihat sambil jana income keluarga. Tahun 2018 ni semua bertungkus lumus untuk sihat dan kekal cergas bekerja sebab nak ekonomi keluarga stabil.

Hah, inilah masanya dan cara tambah income keluarga. Sambil kita rasa benefits sambil kita shares supaya ramai kawan-kawan, saudara mara Kita cuba dan tidak terjerumus dengan suplemen yang bukan-bukan tu. Tak mahula dan tak best pula jika  nak sihat sorang-sorang kan? Cepat anda mula, cepala anda selamatkan mereka yang tersayang dari terjerumus dengan produk timbang kilo dan suplemen yang makin membahayakan kesihatan diri mereka. Jangan tunggu-tunggu lagi, dapatkan suplemen anda dan kongsikan dengan mereka yang kita sayang tu pilihan kita terbaik.

Jom join group kakcik, kami akan guide anda yang nak berbisness buat sampai berjaya. Yang penting anda tak mudah putus asa, tak banyak alasan, suka membaca dan sentiasa bersemangat untuk berjaya. 💪🏻💪🏻💪🏻

So, anda tunggu apa lagi hubungi kakcik sekarang ya di 0126568548 atau klik link 👇🏻

www.wasap.my/60126568548
www.wasap.my/60126568548